Welkom

Wij staan met service voor u klaar! 

Wie zijn wij…? 


HINT staat voor Hans en Ingrid (Nikki en Timo, onze kinderen). -tex, staat voor de textiel die we bedrukken. Wij staan voor service en voor u klaar!


Heeft u een wens voor een ontwerp of voor een logo, dan kunnen wij daar samen uitkomen. U geeft uw wens, wij gaan het digitaal ontwerpen. Het ontwerp kan dan nog op allerlei manieren worden aangepast. Bij goedkeuring, kunnen wij dit voor u gaan maken. 


De kleding die bedrukken wij met flex folie, deze hebben wij in verschillende kleuren. Ook is het mogelijk een full color afbeelding op flex te printen, die we vervolgens dan op de textiel kunnen bedrukken.

De kledingstukken worden per stuk bedrukt en kunnen zo elk uniek zijn. 

U kunt bij ons dus ook heel makkelijk voor één kledingstuk terecht.

Onbedrukte kleding kunnen wij voor u bestellen, ook kunt u zelf kleding aanleveren voor bedrukking.

Kledingmerken waar wij voornamelijk mee werken zijn:

bc
bc
sols
sols
Russell-Europe-2022-logo
Russell-Europe-2022-logo
roly
roly
result
result
beechfield_2021_cmyk.eps_preview72
beechfield_2021_cmyk.eps_preview72
babybugz-by-mantis-world-black
babybugz-by-mantis-world-black

Voor elk kledingstuk hebben wij een voorkeur voor merk en is er een verschil in kwaliteit, voor bijvoorbeeld goede kwaliteit om in te werken en kwaliteit voor éénmalig gebruik voor een geintje.

Wij kunnen digitaal een voorbeeld maken, zo kunt u van te voren een voorbeeld zien, zoals het zal gaan worden.

Bij belettering maken/vragen we een foto van het voorwerp waar de stickers op gewenst zijn en importeren we digitaal het ontwerp erop, zo kunt u zien hoe het er uiteindelijk uit zal komen te zien. 

Wij zijn ook onderdeel van de website "Ondernemer in Wijk". Ons bedrijf is in Cothen en dit valt onder de gemeente Wijk bij Duurstede. Op deze website kun je reviews lezen van ons en uiteraard ook schrijven. Klik hiervoor op de foto van ons hieronder.

 


Reviews op de website van Ondernemer in Wijk

https://ondernemerinwijk.nl/ondernemer/hint-tex/E-mailen
Bellen
Info