Welkom

Wij staan met service voor u klaar!

Werkwijze Textielbedrukking

Materiaal

Flexfolie

Voor de opdruk van kleding en andere textiel gebruiken wij flexfolie. Deze folie is kleurvast. Wasvoorschriften Wasbaar tot 60°C. Niet in de droger. Niet over het flex strijken. Strijken kan eventueel aan de binnenzijde van de kleding of met bakpapier ertussen.

Ook hebben wij de mogelijkheid om full color op flexfolie te printen en bedrukken. Deze kwaliteit is goed. Wordt met eco solvent inkt op de flex geprint en op hetzelfde apparaat uitgesneden. 

Flockfolie

Deze folie voelt fluweelzacht aan. Deze folie is niet geschikt voor hele kleine snijopdrachten, zoals hele kleine lettertjes. Zelfde wasvoorschriften als de flexfolie. Beide folie wordt via de computer uitgesneden met een snijplotter. Dan wordt het uitgepeld en met een transferpers op het textiel bedrukt. 


Omdat de bedrukking per stuk uitgesneden kan worden, is het geen probleem om een bestelling van meerdere producten, allemaal anders te bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld allemaal hetzelfde logo hebben en alleen de namen allemaal verschillend erop bedrukt krijgen. De flex is veel kleuren en soorten te krijgen. Ook glitter, metallic e.d.

Transferpapier

Voor een aantal artikelen gebruiken we speciaal papier in een printer die daarvoor geprepareerd is. We kunnen op deze manier, met behulp van de transferpers, de inkt van het papier op andere artikelen bedrukken, zoals mokken, bierviltjes, notitieblokjes en houten plankjes. Ook deze artikelen kunnen we weer per stuk verschillend maken.

 

 

E-mailen
Bellen
Info